Covor PVC

Covor PVC pentru încăperi umede?

Baia a fost o problemă spinoasă întotdeauna pentru constructori și proiectanți. Aburul din încăpere creează multiple probleme dacă nu este tratat cum trebuie, apare mucegaiul, pereții se exfoliază, pardoseala putrezește. Pentru această încăpere trebuie bine gândit ce fel de pardoseală se montează.

Dar totuși, ce fel de pardoseală se potrivește în baie? Unii optează pentru obișnuita gresie, care este destul de ușor de izolat, dar gresia este o pardoseală rece, neplăcută la atingere. Covorul PVC este o altă variantă pentru care ați putea opta.

Covorul PVC este o pardoseală caldă, plăcută la atingere și fără probleme se poate folosi împreună cu încălzire în pardoseală. Dacă vrei să montezi în baie, obligatoriu trebuie să fie dintr-o bucată și lipit. Astfel vei elimina posibilitatea de infiltrații sub pardoseală.

Covorul PVC modern este moale, ușor de manevrat. Sunt zeci de modele din care poți alege, cu imitații de lemn, piatră și design-uri exclusive. Vino și verifică oferta de covoare PVC în magazinele Diego și dă start proiectului de reamenajare a băii.